Parhaat tietokoneohjelmat 2016

Modernin ajan tietokoneohjelmat kärsivät kovasta kilpailusta. Nimittäin innovatiivinen ohjelmisto voi olla seuraavalla viikolla jo museotavaraa. Näin ollen uusien ideoiden toteuttaminen vaatii jatkuvaa aivojumppaa sekä luovuttaa itse suunnittelijoilta.

computer

Tässä artikkelissa me listaamme tämän hetken kovimmat tietokoneohjelmat, koska ensi viikolla niitä ei välttämättä enää ole.

 • Smartdraw
  Microsoft Officen Excel-ohjelman avulla on luotu graaffeja, trendikäyriä, ennusteita ja muita visuaalisia apuvälineitä tiedon esittämiseksi. Vaikka Excel on alan ehdoton johtaja, Smartdraw voi tulevaisuudessa hengittää vahvasti niskaan. Tällä sovelluksella yllämainittujen informatiivisten tietojen kommunikointi visuaalisesti onnistuu vaivattomasti laajalla valikoimalla sekä joustavalla pohjalla.
 • Vivantio Pro
  Kyseinen ohjelmisto sopii yrityksille, jotka tarjoavat asiakastukipalveluita. Vaikka ohjelmiston hintalappu saattaa kauhistuttaa, sen monipuoliset funktiot pitävät huolen, että asiakaspalvelun seuranta komponentit integroidaan yhdeksi kokonaisvaltaiseksi paketiksi. Esimerkiksi liiketoimintatiedon hallinta ja IT-varojen integrointi voidaan yhdistää dynaamisesti sosiaalisen median avulla!
 • 8×8 Virtual Office Pro
  Pienille ja keskisuurille yrityksille kulujen vähentäminen on kuin hengittäminen ihmisille. Tästä syystä 8×8 Virtual Office Pro tarjoaa edullisen vaihtoehdon VoIP-järjestelmän käyttöön. Tämän lisäksi järjestelmään voi vaivattomasti integroida ulkopuolisia elementtejä, jotka hyvin usein eivät ole hinnalla pilattuja. Ainoa negatiivinen piirre on se, että itse kehitettyjä applikaatioita ei pysty yhdistämään ohjelmapohjaan.
 • Dropbox Business
  Monelle meistä Dropbox-ohjelma pyörii ilmaiseksi ja nautimme tästä document management (DM) pilvipalvelusta täysin rinnoin. Päivittämällä Business versioon, käyttäjillä on käytössä rajoittamaton määrä tilaa omille tiedostoille. Toisaalta järjestelmän minimikäyttäjä määrä on viisi eivätkä eri käyttäjä voi muokata muiden lataamia tiedostoja.

Luonnollisesti nämä esimerkit raapaisevat vasta pintaa, sillä uusia applikaatioita, järjestelmiä ja ohjelmistoja syntyy kuin sieniä sateessa. Valitettavasti jotkut ”sienet” ovat herkullisia, kun taas toiset todella myrkyllisiä.